martes, 14 de agosto de 2018

Aquests dies em sento molt content i satisfet


Logo Fundació COAATT


Desprès de més de dos anys de feina, hem culminat la primera fase de la web del Grup de treball TECNOLOGIA OBERTA de la Fundació COAATT (del Col·legi de Aparelladors i Enginyers d’Edificació de Tarragona)

Era un somni poder aportar el nostre gra de sorra per millorar la qualitat de vida de les persones grans amb limitacions, especial visuals, posant al seu abast la manera d'accedir a una part de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Tot això sota la perspectiva d'integrar en un mateix procés formador la figura del cuidador i la figura del usuari amb dificultats.

Això pot permetre que una persona que ara te una actitud passiva enfront la vida, per les seves dificultats, pugui escoltar àudio-llibres, pot ser dels que va llegir de jove, pot ser dels que parlen del lloc on va viure la infantesa, etcètera, amb una mica de col·laboració del seu cuidador.

Ús convido a visitar la web amb el següent enllaç: to.fundacio.coaatt.org.


Esperem que sigui ben profitosa i accessible per a tothom.

Agreixo el suport, ajuda i paciència dels meus familiars.

Aquesta web, ha sigut possible, gràcies a el meu amic Jordi Planas Manzano, per el seu suport, assessorament i moltes hores de dedicació.

Vull donar un agraïment especial a la Fundació COAATT
per donar-nos acollida a les seves instal·lacions, i a tots els seus treballadors pel seu ajut i el seu escalf diari.

Esperem els vostres comentaris i suggeriments per una millora continua.

1 comentario:

  1. Enhorabona Jordi. Una excel·lent feina que, hem consta, l´as treballat. Desitjo de tot cor èxit de futur. Procura la divulgació al màxim. Ja ho saps... "si no comunica no ho vens".

    ResponderEliminar